Kim Kardashian ja Kanye West tuskin puhuvat toisilleen – ero ennen neljättä lasta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispari Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliitto-ongelmista on huhuttu pitkään, mutta eniten Pariisin ryöstön ja räppärin hermoromahduksen jälkeen. Nyt pariskunta odottaa neljättä lasta sijaissynnyttäjän avulla, mutta vanhempien välien kerrotaan olevan viileämmät kuin koskaan aiemmin.

Kim Kardashian ja Kanye West tuskin puhuvat toisilleen. He eivät vietä aikaansa yhdessä ja avioliitto on ajautunut lähipiirin mukaan peruuttamattomasti kohti eroa. RadarOnlinen mukaan Kim Kardashian ja Kanye West ovat eläneet omilla tahoillaan jo tovin.

Kim Kardashianilla ja Kanye Westilla on kuusivuotias North, kolmevuotias Saint ja yksivuotias Chicago. Neljäs lapsi syntyy tänä vuonna, mutta Kim Kardashianin kerrotaan olevan kyllästynyt Kanye Westin ainaisiin projekteihin, joissa perhe ja vaimo jäävät kakkossijalle tärkeysjärjestyksessä. Heidän kerrotaan olevan erilaisissa elämäntilanteissa.