Matkabloggaajien suosikkikohteet listattiin – näissä lomailet trendikkäästi

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ammatikseen matkustelevat ja kokemuksistaan nettiin raportoivat bloggaajat ovat nyt listanneet tämän vuoden trendikkäimmät matkakohteet. Turistirysät ova olleet jo pidemmän aikaa monen matkustelijan inhokkilistalla ja nykyisin on trendikästä lomailla pikkukaupungeissa ja vähemmin suosituissa kohteissa.

PureWow on kerännyt nyt viisi mahtavaa matkakohdetta. Ensimmäisenä niistä listataan Italiassa kaakkoisosassa sijaitseva Apulia. Alue tunnetaan sen kauniista rantaviivastaan, uskomattomasta ruoasta merenelävineen ja kauniista arkkitehtuurista.

Polynesiassa sijaitsevat Cookinsaaret ovat puolestaan Tyynessä valtameressä sijaitseva matkakohde, joka vetää vertoja hulppeammassa maineessa oleville Bora Boralle ja Malediiveille. Alueella voi nauttia sukeltamisesta ja rantaelämästä. Cookinsaaret ovat rauhallisempi vaihtoehto paratiisilomailijoille.

Italiassa on runsaasti nähtävää ja Apulian lisäksi omatoimimatkailijoita houkuttelee Lombardian alue. Milanon ympärille avautuva Lombardia sijaitsee maan pohjoisosassa. Etenkin Franciacortan alue on todella nosteessa trendipiireissä.

Afrikan maista eniten tällä hetkellä houkuttelee Namibia, jonka auringonlaskut ja yötaivaat ovat vertaansa vailla. Matkabloggaajat ovat kertoneet, että namibialainen kulttuuri, historia ja luonnonkauneus muuttaa matkailijaa pysyvästi. Tunnetta kuvaillaan henkiseksi heräämiseksi siitä, kuinka kaunis ja upea paikka maailmamme on.

Mikäli haluaa nauttia värikästä kulttuuria ja voimakasmausteisia ruokia, kannattaa suunnata matka Meksikoon. Matkabloggaaja suosittelee maan pääkaupunkia Mexico Citya, jossa pääsee sukeltamaan meksikolaisten sielunelämään urbaanissa ympäristössä.