Lapsi katosi kahdeksan vuotta sitten – harhailemasta löydetty teinipoika väittää olevansa hän

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuusivuotias yhdysvaltalaislapsi Timmothy Pitzen katosi toukokuussa 2011 oudoissa olosuhteissa. Nyt poliisi on löytänyt teinin, joka väittää olevansa miltei kahdeksan vuotta sitten kadonnut poika.

Timmothyksi itseään kutsuva nuori löydettiin harkailemasta Kentuckyn osavaltiossa sijaitsevasta Newportista. Teini kertoi paenneensa kahta miespuolista sieppaajaa, jotka pitivät häntä vankinaan vuosien ajan.

CNN-uutissivuston mukaan pojan henkilöllisyyttä ei olla vielä vahvistettu. Tapausta tutkivat parhaillaan paikallisen poliisin lisäksi FBI ja viranomaiset Illinoisin Aurorasta, jossa Timmothy asui ennen katoamistaan.

Timmothyn äiti Amy Fry-Pitzen nouti poikansa katoamista edeltäneenä päivänä päiväkodista perhekriisiin vedoten. Hän vei lapsen Illinoisin osavaltiossa sijaitsevaan vesipuistoon. Se oli viimeinen paikka, jossa Timmothy nähtiin ennen katoamistaan.

Pojan äiti löydettiin myöhemmin itsemurhan tehneenä hotellihuoneesta Illinoisin Rockfordissa. Huoneeseessa oli kirje jonka mukaan Timmothy oli turvassa, mutta häntä ei koskaan löydettäisi.