Saako rakkautta hehkuttaa sosiaalisessa mediassa? Mielipiteet jakautuvat kahteen eri leiriin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tutkimusten mukaan eniten parisuhteensa paremmuutta hehkuttavat ihmiset eivät ole välttämättä kuitenkaan siinä onnellisimmassa parisuhteessa. Osa pareista välttelee julkisilla paikoilla tapahtuvia hellyydenosoituksia ja pitää muutenkin matalaa profiilia suhteessaan.

Taylor Murphy kertoo, että hän on koko elämänsä ollut huonoissa parisuhteissa. Kun hän sai tyttölapsen ja jäi sinkkuäidiksi, halusi hän kuitenkin näyttää lapselleen esimerkkiä terveestä rakkaudesta ja yhdessäolosta. Hän lupasi esittää lapselleen ainoastaan esimerkkiä suhteesta, jossa häntä kohdeltaisiin tarpeeksi hyvin ja kohteliaasti.

– Halusi meille parhaan mahdollisen elämän ja iso osa sitä olisi terve, onnellinen ja toimiva parisuhde, Murphy kirjoittaa Popsugarissa.

Hän päätti kohdella itseään suuremmalla kunnioituksella. Hän rakastui itseensä ja tunsi olonsa paremmaksi. Kun hänen itsetuntonsa kohosi, muuttui myös koko elämä ja elinpiiri myönteisemmäksi. Hän oli vihdoinkin valmis rakkauteen.

Ja niin myös kävi. Hän tapasi unelmiensa miehen siltä istumalta. Aiemmin rakkauspäivityksiä ja julkisia hellyydenosoituksia inhonnut tajusi vihdoinkin mitä aito rakkaus oli. Hän halusi kertoa onnestaan koko maailmalle ja julkaisi romanttisia päivityksiä sosiaaliseen mediaan.

Taylor Murphy muistuttaa, että hänen mielestään siinä ei ole mitään väärää, mikäli haluaa kertoa aidosti onnellisesta parisuhteesta sosiaalisessa mediassa. Kyllä maailmaan rakkautta mahtuu ja miksi ei mahtuisi? Se on kuitenkin kaiken kattava ja koossa pitävä voima.