Voiko likainen vessa pelästyttää deitin? Tilastot puhuvat puolestaan

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Asunto kannattaa siivota viimeistään sitten, jos aikoo kutsua treffiseuralaisen kotiinsa. Peräti 82 prosenttia sinkuista sanoo, että he kiinnittivät huomiota kodin puhtauteen deittinsä luona vieraillessaan. Suurin osa myöntää, että likainen asunto on todella iso turn off.

Rent.com kysyi sinkuilta, miten he ovat suhtautuneet treffiseuralaistensa asunnon siisteyteen. 82 prosenttia naisista ja 70 prosenttia miehistä myönsi, että sotkuinen asunto vähensi deitin kokonaispisteitä ja viehättävyyttä. Eräs mies kertoi tavanneensa ihanan naisen, mutta nähtyään hänen likaisen vessansa ei voinut enää ajatella naisen kanssa seurustelemista.

Tämä mies edustaa sitä 45 prosenttia sinkuista, jotka kokevat deitin likaisen vessan niin vastenmieliseksi, että eivät välttämättä näe yhteistä tulevaisuutta henkilön kanssa. Kylpyhuone ja sen siisteys määrittelee monen mielestä tavallaan ihmisen hygieniaa ja sitä, kuinka paljon he ovat valmiita panostamaan elinympäristöönsä, Forbes kirjoittaa. Asunto ja sen siisteys kuvastavat usein myös henkilön elämäntilannetta ja persoonallisuutta.