Perheellä ongelma: Vaimo ei halua imettää – mies ei halua maksaa korvikkeesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Redditor on kysynyt suositulla Am I the Asshole -osiossa, onko hän typerä, koska haluaisi vaimonsa maksavan vauvan äidinmaidonkorvikkeet. Syynä on se, että nainen pystyisi myös imettämään, mutta ei halua tehdä sitä enää.

Mies selventää kysymystään kertoen, että vaimo on imettänyt vauvaa puoli vuotta. Nyt nainen on kuitenkin päättänyt, että haluaa vaihtaa rintamaidon äidinmaidonkorvikkeeseen. Nainen on sanonut, että ei jaksa enää imettää pienokaista.

Mies sanoo, että vaimo haluaa lopettaa ilmaisen rintamaidon antamisen ilman syytä, joten naisen tulisi myös siten maksaa korvikkeesta. Vaimo on sanonut miehelleen, että vauvalle tuleva maito tulisi ostaa perheen ruokarahoilla. Ihmiset eivät usko kysymyksen olevan aito, ja se onkin sittemmin poistettu Redditistä. Twitteriin on kuitenkin kirjoitettu kärkkäitä kommentteja miehestä, jonka tulisi kunnioittaa naisen omasta vartalostaan tekemiään päätöksiä.