Sara Chafak rintavana helteessä – kuva kiteyttää kuumat oltavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa äskettäin kilpaillut ja myös todella hyvin menestynyt vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak on nykyisin aktiivinen somettaja, joka tekee kuvillaan myös liiketoimintaa. Missikaunotar julkaisee usein upeita kuviaan verkossa.

View this post on Instagram

When it’s 83 degrees outside

A post shared by SC (@sarachafak) on

Nyt Sara nähdään poseeraamassa sosiaalisen median valokuvassaan Filippiinien Caramoanilla, jonka monet muistavat Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauspaikkana. Kuvansa yhteydessä Sara toteaa, että ulkona on 28 astetta lämmintä.

Sara Chafak kunnioitti taannoin Suomen itsenäisyyspäivää julkaisemalla sosiaalisessa mediassa arkistokuvan, jossa silloinen Miss Suomi nähtiin edustamassa Suomea Miss Universum -kilpailuissa. Monet suomalaiset varmasti muistavat vielä tuon kilpailun.