Naishoitaja raiskasi dementiapotilaan – oli hypännyt potilaan päälle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalaisessa Brookshire Assistes Living Facilityssa työskentellyt 39-vuotias hoitaja Guettie Belizaire on raiskannut iäkkään dementiapotilaan. Nainen oli hypännyt vanhuksen päälle. Hänet yllätettiin myöhemmin miesten vessasta alastomana.

Hoitajat ihmettelivät, minne Belizaire oli kadonnut kesken yövuoronsa, kun nainen oli ollut tavoittamattomissa 1,5 tuntia. Hänet löydettiin miesten vessasta pukeutumassa. Myöhemmin työntekijät huomasivat yhden hoitokodin miespotilaista olleen järkyttynyt ja hämillään.

Mies sanoi hoitajan raiskanneen hänet. Dementiasta ja Alzheimerista kärsivä potilas kertoi, että hoitaja oli hypännyt hänen päälleen ja väkisinmaannut miehen. Poliisi selvitti naisen syyllisyyden DNA-näytteen perusteella. Hän sai potkut ja sai syytteet iäkkään ihmisen pahoinpitelystä ja hyväksikäytöstä, Daily Mail uutisoi.