Oregonin erikoinen ongelma – kannabista tuotetaan jo liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kannabisbisnes on tuonut Yhdysvaltojen Oregonin osavaltiolle jättitulot marihuanan viihdekäytön laillistamisen jälkeen. Nyt osavaltiossa on noin 450.000 kiloa ylimääräistä kannabista.

Business Insider uutisoi, että Oregonin osavaltiossa tuotetaan kannabista yli tarpeiden. Tämä on ajanut hinnat ennätyksellisen alas. Valitettavasti kannabista ei voi viedä osavaltion rajojen yli, koska sen käyttö on edelleen kriminalisoitu suurimmassa osassa Yhdysvaltoja.

Ylimääräinen kannabis on kertynyt joko liikatuotannosta tai siksi, että alueelta ei löydy tarpeeksi halukkaita käyttämään kaikkea tarjolla olevaa määrää. Moni on aloittanut uuden uran kannabisfarmarina menestyksekkäästi. Valitettavasti vientikielto haittaa yritysten toimintaa.

Kannabista ei pystytä kasvattamaan yhtä menestyksekkäästi kaikissa Yhdysvaltojen osavaltioissa. Mikäli liittovaltio vapauttaisi viennin, kasvaisi Oregeonin kannabisbisnes multimiljardien liiketoiminnaksi.

https://www.facebook.com/watch/?v=599549040511681