Sairaala otti käyttöön spermalypsäjän – siemenneste talteen ilman käsiä

Ohhoh! Terveys · Tim Isokivi

Moderni tekniikka on löytänyt tiensä siittiöiden luovutukseen. Kiinan Nanjingissa sijaitsevaan sairaalaan on asennettu siemennesteen keräämiseen käytettäviä laitteita.

Spermalypsyreiden ansiosta siittiöiden luovuttaminen sujuu hands free -menetelemällä. Miehen tarvitsee vain asettaa peniksensä laitteessa olevaan reikään, joka liikkuu edestakaisin rytmikkäästi valitulla nopeudella. Laitteessa olevalta ruudulta voi katsella eroottiseksi kuvailtuja kuvia.

Jiangsu Medical Science and Technology -yhtiön laitteen tarkoitus on Daily Dot -sivuston mukaan helpottaa prosessia niille miehille, joille perinteinen masturbointi tuottaa vaikeuksia. Spermalypsyriä on kuvailtu kehittyneemmäksi versioksi karjankasvattajien keinosiemennyksessä käytetystä tekniikasta.

Laitteita myös myydään Alibaba.com-verkkokaupassa. Automaattisen spermalypsyrin saa itselleen edullisimmillaan 5 000 dollarin, eli noin 4 435 euron hintaan.