Unohda pääsiäismunat – suklaavaginat tulevat!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalla syödään kermakaramellista valmistettua fudgea runsaasti. Siksi toffeemainen herkku on saavuttanut suuren suosion myös pääsiäisenä. Vielä suuremman suosion se saavuttaa naisen sukupuolielimen näköisenä.

Miehen penistä on käytetty esikuvana lukuisille makeisille, kuten suklaaherkuille, tikkareille ja jäätelöille. Nyt Fudgeina-niminen yritys on aloittanut toffeemaisten, suklaisten tai mansikkaisten vaginaherkkujen valmistamisen. Yritys suosittelee herkkuja esimerkiksi pääsiäisenä nautittavaksi.

Kuinka tylsää on syödä pääsiäisenä munaa kun tarjolla on myös pesää? Jokaiseen tilaukseen saa liitettyä oman kustomoidun tekstin. Fudgeinan tuotteet maksavat 11-14 euroa kappale.

Want to gift something a bit different for Easter this year?Send a fudge vagina! Anonymously or with a message, let someone know you're thinking of them!

Publiée par Fudgeina sur Dimanche 17 mars 2019