Vanhus aiheutti katastrofin japanilaisessa junassa – lähtö viivästyi minuutin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japani tunnetaan sen erityisen tehokkaasta ja toimivasta rautatieliikenteestään, jossa jo muutaman sekunnin myöhästyminen on häpeällistä. Nyt eräs papparainen on aiheuttanut minuutin pituisen viiveen junan lähtöön.

Japanissa kulkevat junaradat ovat maailman vilkkaimmin liikennöityjä. Matkustajat ovat tottuneet täsmällisyyteen aikataulujen kanssa. Nyt eräs vanhus on pannut toistuvasti kätensä junan oven väliin estäen kulkuvälineen liikkumisen.

Twitteriin ladatulla videolla nähdään, kuinka vanhempi mies estää ovien sulkeutumisen ja siten koko junan liikkumisen. Vaikka kanssamatkustajat ja aseman työntekijä käyvät ohjeistamassa miestä, haluaa hän jostain syystä estää junan lähtemisen. Hävytöntä.