David Hasselhoff lähtee konserttikiertueelle – uudella albumilla metallimusiikkia!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

David, The Hoff – Hoffmeister, Hasselhoff on menestynyt myös laulajana Saksassa ja Itävallassa. Miehen legendaarinen Looking for Freedom -kappale ilmestyi 30 vuotta sitten. Nyt hän lähtee sen kunniaksi Euroopan kiertueelle.

Zeit Onlinen mukaan 66-vuotias näyttelijä ja laulaja David Hasselhoff lähtee konserttikiertueelle tämän vuoden lokakuussa. Hän tekee parhaillaan uutta albumia, jolla kuullaan myös raskasta metallimusiikkia.

– Olen tekemässä metallimusiikkikappaleita uudelle albumilleni, koska miksi ei? En tiedä vielä tulevan levyn nimeä, mutta se voisi olla ”Kaikki on sallittua”. Teen nimittäin mitä haluan, koska voin, metallimusiikin faniksi tunnustautuva mies selventää.

David Hasselhoff on nähty muun muassa Talent Suomen vierailevana tuomarina. Hän on tullut suomalaisille tutuksi myös David Hasselhoff Show’sta. Parhaiten mies muistetaan kuitenkin Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjoista.