Jen Selter nautiskeli pakkasessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo yli 12 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

View this post on Instagram

Feeling nothing but JOMO 😁.. #nochella day 2. Hbu?

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Nyt Jen on kuvattu nautiskelemassa pakkasesta ja lumisista maisemista Itävallassa Post Lech Arlbergissa. Kuvassa Selter seisoskelee ulkouima-altaan reunalla vaaleansinisiin bikineihin sonnustautuneena.

View this post on Instagram

Let’s wander where the WiFi is weak 💫

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.