Oman saaren miljoonilla ostanut mies pidätettiin – varasti tavaratalosta 300 dollarin edestä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yksityissaaren ostanut mies on jäänyt kiinni halpatavarakaupasta varastamisesta. Rikos tapahtui vain viikkoa 8 miljoonan dollarin saarikauppojen jälkeen.

Floridalainen Andrew Lippi oli ostanut Key Westin Kmart-kaupasta lukuisia taloustavaroita, kuten kahvinkeittimiä ja vuodevaatteita. Hän palautti myöhemmin tuotteet kauppaan ja sai niihin käyttämänsä rahat takaisin.

Työntekijöiden yllätykseksi palautetut laatikot eivät kutienkaan sisältäneet sitä, mitä niiden piti. Esimerkiksi Keurigin kahvinkeittimen paketin sisällä oli koripallo. Mies oli siis yrittänyt huijata 300 dollarin edestä rahaa palauttamalla kauppaan väärät tuotteet ja säilyttämällä aidot itsellään.

Lippi oli juuri ennen petostaan ostanut yksityisen saaren Floridan Key Westistä. Kmartiin porttikiellon saaneen ja syytökset kiistäneen miehen on määrä astua oikeuden eteen 18. huhtikuuta, uutisoi The Smoking Gun.