Aaron Carter: ”Paljastan kokemukseni Michael Jacksonista”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Michael Jacksonin uhrit ovat kertoneet ensimmäistä kertaa julkisesti laulajan harjoittamasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä heidän ollessa pikkupoikia. Leaving Neverland -niminen dokumentti sai äskettäin laulaja Aaron Carterin raivon valtaan. Hän on itse nukkunut Michael Jacksonin kanssa samassa sängyssä.

Nyt TMZ on kysynyt Aaron Carterilta, mitä mieltä hän on legendaarisesta poplaulajasta dokumentin nähtyään. Aaron Carter sanoi, että on vihdoinkin valmis paljastamaan totuuden lapsuutensa idolista. Hänellä on omia kokemuksia Michael Jacksonin kanssa ja mies on valmis kertomaan niistä lähitulevaisuudessa.

Teini-ikäisenä Michael Jacksonin kanssa aikaansa viettänyt laulaja Aaron Carter aikoo paljastaa kaiken tulevassa kirjassaan. Hän on aiemmin puolustanut Michael Jacksonin kunniaa, joten tiedossa ei ole koskeeko tuleva paljastus lasten hyväksikäyttöä vai jotain muuta. Laulaja Aaron Carter on kertonut saaneensa aikoinaan runsaasti opastusta ja apua Michael Jacksonilta.