Vanhus kosti koiranulkoiluttajalle – ampui virtsalla täytetyllä vesipyssyllä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen eläkeläinen oli ilmeisesti kyllästynyt kotinsa edustalla liikkuneisiin koirien omistajiin. Mies oli täyttänyt vesipyssyn virtsallaan ja ampunut sillä kohti pihansa edustalla kulkenutta naista koirineen.

Poliisi oli kutsuttu selvittämään 71-vuotiaan Joel Benjaminin tekosia floridalaisen Seaside Villas -kerrostalon edustalle. Floridan Gulfportissa sijaitsevassa talossa asuva mies oli ampunut vesipyssystä omaa virtsaansa koiransa kanssa ohi kulkeneen viisikymppisen naisen päälle. Nainen asuu samassa taloyhtiössä Benjaminin kanssa.

Poliisikuulusteluissa mies myönsi tekonsa, mutta ei katunut sitä. Benjamin sanoi, että tekisi saman uudestaan. Hän oli poliisin huomassa 18 tuntia ja vapautui maksettuaan 500 dollarin suuruisen takuusumman. The Smoking Gunin mukaan poliisi ei uskonut miehen teosta koituneen fyysistä haittaa uhrille.