Candice Swanepoel ei kurvejaan piilottele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka julkkisnaiset ovat ryhtyneet vaihtamaan leopardikuviota uuteen hittikuosiin, eli mustavalkoiseen seepraan. Se ei näytä häiritsevän eteläafrikkalaista supermallia Candice Swanepoelia, joka tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun tähtenä.

View this post on Instagram

@tropicofc #zanzibar

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Toisen lapsensa viime kesänä Hermann Nicolin kanssa saanut Swanepoel poseeraa parhaillaan sosiaalisen median kuvissaan rohkeissa asennoissa muun muassa bikineissä.

View this post on Instagram

Peaches and Dream ;)

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

View this post on Instagram

Life’s a 🏝

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Candice Swanepoel synnytti terveen pojan kotonaan viime kesänä. Pian synnytyksen jälkeen naisesta alkoi leviämään sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän nautti aurinkoisesta päivästä uimarannalla. Nainen sai kuvien jälkeen osakseen ilkeitä kommentteja siitä, että hän olisi ollut huonossa kunnossa. Swanepoel muistutti tällöin fanejaan, että kuvat oli otettu 12 päivää synnytyksen jälkeen.