Farrah Abraham antaa treeniohjeita – puolialastomana totta kai!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erotiikkabisneksessä aktiivisesti mukana oleva MTV-teiniäiti on aloittanut lukuisia kampanjoita Instagramissa. Nyt nainen myy treeniohjeita kolmella dollarilla. Hän on julkaissut jumppaohjeista esinäytteen Instagramiin.

Sinnikkäästi liiketoimintaa monipuolisesti eri aloilla harjoittava Farrah Abraham nähdään eniten hänen ulkoisiaan avuja hyödyntävissä kampanjoissa. Nainen on muokannut ulkonäköään kauneusleikkausten avulla, ja harvemmin häntä on nähty harjoittamassa esimerkiksi fitnessiä. Nyt nainen on kuitenkin esitellyt urheilutaitojaan.

Farrah Abraham on ystävänsä kanssa rannalla. He esittelevät bikineissä jumppaliikkeitä, joista ei ainakaan minivideon perusteella ota selvää. Kaiketi tarkoituksena on tehdä kehonpainoharjoituksia ja vatsalihasliikkeittä. Valitettavasti Farrah Abrahamin bikinit eivät edusta parhainta mahdollista treeniasua, vaikkakin ne korostavat kauniisti hänen muotojaan.