Tom Cruise ei ole toipunut erosta – Katie Holmes jatkaa vahvasti omillaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skientologikirkon vaikutusvaltaisimpiin miehiin kuuluva näyttelijä Tom Cruise on edelleen sinkku. Mies ei ole löytänyt rinnalleen rakasta näyttelijä Katie Holmesista eron jälkeen. He erosivat seitsemän vuotta sitten.

Näyttelijä Tom Cruise ei ole myöskään nähnyt Suri-tytärtään vuoden 2013 jälkeen. Syynä on lapsen eroaminen skientologeista hänen äitinsä päätöksestä. Kirkon jäsenet eivät saa olla yhteydessä ihmisiin, jotka ovat eronneet seurakunnan riveistä. Nyt Tom Cruisen ja Suri Cruisen väleistä on annettu lisätietoa julkisuuteen.

Hollywood Life raportoi, että Tom Cruise ei ole vieläkään päässyt yli hänen ja Katie Holmesin avioerosta. Siten mies ei halua tai pysty olla tekemisissä myöskään pian 12 vuotta täyttävän tyttärensä kanssa.

https://hollywoodlife.com/2019/04/12/tom-cruise-avoiding-love-katie-holmes-split-hesitant-new-relationship/

View this post on Instagram

#moriarefugeecamp ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

View this post on Instagram

@ullajohnson

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on