Nämäkö muka bikinit? Demi Rosen asu kuin pari postimerkkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti taannoin syntymäpäiviään näyttävästi, kun kaunotar vietti merkkipäiväänsä muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

Love my new hair by @inanchlondon @hsnuzun 😍

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Nyt Rose nähdään poseeraamassa somevideolla hyvin niukoissa bikineissä, joissa on säästelty kangasta ihan urakalla. Demi on julkaissut kommenttinsa perusteella videon esitelläkseen uutta kampaustaan, mutta todellinen syy lienee pienenpienet bikinit.

View this post on Instagram

👀

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

View this post on Instagram

Cleo 🖤 #24

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Demi Rose täytti virallisesti 24 vuotta jo 27. maaliskuuta. Varsinaisena syntymäpäivänään hän juhlisti syntymäpäiviään vain viettämällä iltaa ystäviensä kanssa. Viralliset ja näyttävät syntymäpäiväjuhlat järjestettiin vasta pari viikkoa myöhemmin.