Pasi ja Anssi julkaisee uutta – single potentiaalinen kesähitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Pasin ja Anssin aiemmat hitit saavat nyt jatkoa, kun uusi single Tilttiin on julkaistu. Menevä bilebiisi on varma tunnelmannostattaja kevään juhliin. Kappaleeseen on julkaistu myös musiikkivideo, joka kuvattiin Pasin ja Anssin kevään Lapin rundilla Levillä.

– Haluttiin fiiliksessä palata takaisin aiempien biisien estetiikkaan ja tarjoilla kesäksi varma bängeri, yhtye kuvailee.

Pasi ja Anssi nähdään musiikkivideolla Pulttiboissista tutuissa Rampen ja Naukkiksen rooleissa, joissa he kiertävät tuoreen tangokuningattaren taustabändinä Lapin-kiertueella.

Video: Pasi ja Anssi maaliskuussa Staran haastattelussa

Pasin ja Anssin aikaisemmat singlet ovat menestyneet hyvin. Esimerkiksi duon esikoissinkkua Kakkuu järvellä on striimattu yli seitsemän miljoonaa kertaa, eli lähes tuplaplatinaa. Viimekesäinen single Mahtava peräsin ja pulleat purjeet on striimannut pian platinaa ja sen musiikkivideota on katsottu reilut kaksi miljoonaa kertaa.