Supertähti Dua Lipa lomalla Lapissa – silmiähivelevät kuvat luksuslomalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Dua Lipa on noussut nopeasti kansainväliseksi supertähdeksi esimerkiksi hiteillään Scared to Be Lonely ja New Rules, joita on kuunneltu Spotifyssa miljardeja kertoja. 23-vuotias kaunotar on ollut alalla vasta muutaman vuoden, mutta ehtinyt menestyä alalla upeasti.

View this post on Instagram

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

View this post on Instagram

the snuggle is real

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

Dua Lipa on ennen musiikkiuraansa toiminut mallina. Hänellä on edelleen todella näyttävä tyyli, joka kiinnittää ohikulkijoiden katseet aina myös kadulla. Nyt Dua Lipa on käynyt pikaisella lomalla Suomen Lapissa, jossa hän pääsi nautiskelemaan muun muassa lasi-iglussa yöpymisestä ja tietenkin upeista revontulista.

Inarissa esimerkiksi moottorikelkkaillut ja koiravaljakolla viilettänyt popkaunotar julkaisi Suomesta joukon kuvia sosiaalisessa mediassa. Artisti itse kuvaili Lapin lomaansa täydelliseksi viikonlopuksi.

View this post on Instagram

perfect long weekend away, now back to work 🚀

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

View this post on Instagram

Moon landing

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on