78-vuotias ajoi Nokialla juovuksissa autopesuun – huonostihan siinä kävi

Ohhoh! · Stara.fi

Rattijuopot ovat Suomen maanteiden paha vitsaus, joka aiheuttaa vuosittain kymmenien ihmishenkien menetyksen. Viikonloppuna Nokialla jäi poliisin haaviin 78-vuotias papparainen, joka oli saanut päähänsä lähteä yöllä pesettämään autoaan huoltoaseman autopesuun.

Nuijamiestentiellä sijaitsevan huoltoaseman pesujonossa papparainen törmäsi autollaan puolenyön aikaan toisen henkilöauton perään. Paikalle soitettu poliisipartio puhallutti auton kuljettajan ja puhalluskoe ylitti rattijuopumuksen rajan.

Seurauksena ajokielto ja ajokortti polisiin haltuun. Vuonna 1941 syntynyttä miestä epäillään nyt rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Tällä kertaa selvittiin onneksi ilman henkilövahinkoja, mutta toiseen aikaan päivästä olisi tulos voinut olla huomattavasti traagisempi.