Britney Spears lomalla psykiatrisesta hoidosta – fanit vaativat laulajan vapauttamista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears kirjattiin huhtikuun alussa psykiatriseen hoitoon. Tähden hyvinvoinnin ilmoitettiin tuolloin kärsineen erityisesti hänen isänsä sairauden vuoksi. Spears pääsi lomailemaan hoidosta pääsiäissunnuntain ajaksi.

Hänet kuvattiin poistumassa Beverly Hillsissä sijaitsevasta hotellista poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa. Poptähden uutisoitiin alun perin kirjautuneen hoitoon itse vapaaehtoisesti. Sosiaalisessa mediassa liikkuneiden huhujen mukaan hänet olisi kuitenkin kirjattu psykiatriselle osalle vastoin tahtoaan.

Huhujen ansiosta Britney Spearsin fanit ovat kokoontuneet osoittamaan mieltään West Hollywoodin kaupungintalon edustalle. Billboard-lehden mukaan fanit uskovat tähden manageri Larry Rudolphin olleen hoitoon passittamisen taustalla, ja he vaativat Spearsia jälleen vapaaksi.