Uskomaton tilanne videolle – pääsiäispupu pahoinpiteli miestä kadulla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pääsiäispupu nähtiin tänä pääsiäissunnuntaina jakamassa suklaamunien sijaan iskuja. Floridan Orlandossa todistettiin nimittäin yllättävää tilannetta, jossa perinteisesti lempeä hahmo hakkasi naista pahoinpidelleen miehen.

Viraalina levinneellä videolla nähdään mies, joka on juuri lyömässä naista kadulla. Yhtäkkiä kuvaan hyppää pääsiäispupuksi pukeutunut henkilö. Hän alkaa puolustamaan naista pieksemällä tämän pahoinpitelijää raivokkaasti.

Pääsiäispupuksi pukeutuneen miehen nimi on Antoine McDonald. Hän kertoo TMZ-sivustolle todistaneensa miehen ja naisen välienselvittelyä paikallisen baarin edustalla. Tilanteen eskaloituessa hänellä ei ollut aikaa riisua naamiaisasuaan, vaan hän riensi auttamaan naista se päällään.