Alessandra Ambrosio otti kurvikkaan ystävänsä rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Hän on viime aikoina lomaillut sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa aktiivisesti.

View this post on Instagram

Gals by the beach … 🌊🐚☀️ #GALspirit 📸 @ingefonteyne

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Aktiiviuransa lopettamisen myötä Alessandra ei ole kuitenkaan lopettanut kokonaan poseeraamistaan, sillä hän on edelleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Nyt Alessandra nähdään poseeraamassa rannalla yhdessä ystävänsä Inge Fonteynen kanssa.

View this post on Instagram

You are my sunshine ☀️🌎☀️

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.