Jwoww pokasi uuden nuorukaisen – seurustelee nyt 24-vuotiaan kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jersey Shore -tähti Jenni ”Jwoww” Farley erosi viime vuonna silloisesta aviomiehestään, Roger Mathewsista. Nyt tähden käsipuolessa on uusi rakas.

33-vuotias Jwoww on paljastanut Nicole ”Snooki” Polizzin pocastissa seurustelevansa jälleen. Realitytähti on kertonut uuden rakkaan olevan 24-vuotias, mutta ei ole paljastanut hänen nimeään. Snooki kuitenkin kuvaili miestä haastattelussa ylistävin sanakääntein.

– Uusi poikaystävä on muuten erittäin komea. Jenni on läpikäynyt huonoja vaiheita, mutta en ole ikinä nähnyt häntä yhtä onnellisena ja omana itsenään kuin nyt, Snooki paljasti podcastissa.

Realitytähden ja hänen ex-miehensä Roger Mathewsin ero oli riitaisa. Lopulta Jwoww joutui jopa hakemaan lähestymiskieltoa kahden lapsensa isälle. Jwoww seurusteli myös aikoinaan Jersey Shore -kollegansa, Pauly D:n kanssa.