Miehet raiskasivat ainakin 12 eläintä – kolme tuomittiin oikeudessa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kolme yhdysvaltalaista miestä on tuomittu vankeuteen eläimiin sekaantumisesta. Pennsylvanian osavaltiossa asuvat miehet hyväksikäyttivät seksuaalisesti ainakin 12 eri eläintä.

32-vuotias Matthew Brubaker, 41-vuotias Terry Wallace ja 34-vuotias Marc Measnikoff tuomittiin 20-41 vuoden vankeusrangaistukseen. Miehiä syytettiin yhteensä 1.400 rikoksesta, mukaan lukien eläinrääkkäyksestä, eläimiin sekaantumisesta ja alaikäisen turmelemisesta.

Miehet harrastivat seksiä muun muassa hevosten, koirien, lehmän ja vuohen kanssa. Metro-lehden mukaan rikosten tapahtumapaikkana toimi heidän yhdessä omistamansa navetta paikallisella maatilalla.

Kolmikko oli myös pakottanut tilalla asuvan 16-vuotiaan pojan pitelemään eläimiä paikoillaan hyväksikäyttäessään niitä. Miehet jäivät kiinni teinin ilmiannettua heidät. Poliisin tutkimuksissa kävi ilmi että tekijät olivat kuvanneet seksiakteja myös videoiksi, joita käytettiin todistusaineistona oikeudessa.