Valtteri Bottaksen päivitys kiteytti paljon – yksi vahva sana riitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Valtteri Bottas teki maaliskuussa historiaa puhdistaessaan palkinto- ja pistepöydän F1-kauden aloituskilpailussa Australian Melbournessa. Hän voitti kilpailun sensaatiomaisen ylivoimaisesti ja sai nimiinsä vieläpä nopeimman kierroksen. Upea menestys jatkui tänäkin viikonloppuna Bakun osakilpailussa.

Bottas ajoi lauantaina Bakun radalla täydellisellä kierroksella paalupaikalle, ja eilen sunnuntaina hän kaasutteli upeasti osakilpailun voittoon. Näin ollen Valtteri Bottas dominoi parhaillaan F1-sarjaa voitettuaan kauden molemmat osakilpailut. Menestys tuntuu nyt poikkeuksellisen upealta, kun edellinen kausi oli Bottakselle vaikea.

– Kyllä tää oli tietenkin täydellinen aloitus kaudelle. Maksimipisteet ja vaikea viime vuosi, niin tästä on tosi hyvä lähteä ja kriitikot saa vetää viikseen, Valtteri Bottas totesi jo ensimmäisen osakilpailun jälkeen ja näytti somekuvassaan kameralle keskisormea.

Eilisen voittonsa jälkeen Bottas otti hieman rauhallisemmin, mutta julkaisi kuitenkin useita kuvia voitokkaista tunnelmista. Eräässä niistä hän poseeraa pokaalin kanssa ja kuvatekstissä yksi sana riittää kiteyttämään tunnelmat. Valtteri nimittäin kirjoittaa kuvansa yhteydessä vain ”Jess!!”.