Kahdeksanvuotias pelasti siskonsa sieppaajan kynsistä – hurja hetki videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kahdeksanvuotias poika on julistettu sankariksi rohkean tekonsa ansiosta. Hän auttoi siskoaan pakenemaan sieppaajaa Yhdysvaltojen Ohiossa. Kahdeksanvuotias Chance ja 10-vuotias Skylar istuivat sairaalan eteen parkkeeranneen isoäitinsä Nita Coburnin autossa.

Isoäiti oli saattamassa ystäväänsä sisälle, kun tuntematon mies hyppäsi kuljettajan paikalle. Chance onnistui avaamaan auton oven paetakseen. Mies kuitenkin yritti estää Skylaria pakenemasta pitelemällä kiinni hänen hupparistaan. Pikkuveli tarttui Skylariin ja onnistui vetämään hänetkin pois hypätessään pois liikkuvasta autosta.

Isoäiti yritti saada miestä pysähtymään kunnes huomasi lasten olevan turvassa. CNN:n mukaan poliisit pysäyttivät pian auton ja pidättivät sen kaappanneen 24-vuotiaan Dalvir Singhin. Koko välikohtaus tallentui sittemmin Facebookissa jaetuksi videoksi valvontakameran toimesta.

 

Video from today's press release

Chief Muterspaw stated, "This little guy is a hero. No question. He pulled his sister out of the car with no concern for his own safety. That is incredible at his age and outstanding work by Officers Kirby and Engleka to find the suspect and take him down without incident. So proud of their work"

Publiée par Middletown Division of Police sur Vendredi 26 avril 2019