Woodstockin järjestäjät väittät festivaalien tapahtuvan – etsivät uusia rahoittajia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuulle suunnitellun Woodstock 50 -festivaalin uutisoitiin aikaisemmin peruuntuneen. Nyt tapahtuman järjestäjät kuitenkin väittävät festivaalien edelleen tapahtuvan rahoittajien vetäytymisestä huolimatta.

Woodstock 50 LLC:n mukaan 16.-18. elokuuta järjestettäväksi tarkoitettujen festivaalien suunnittelu ja järjestely jatkuu takaiskusta huolimatta. Järjestäjien tavoitteena on hankkia tapahtumalle uusia rahoittajia ja yhteistyökumppaneita.

– Woodstock 50 kiistää väitteet festivaalien peruuntumisesta ja tulee hakemaan oikeussuojakeinoja, tapahtuman järjestäjät kommentoivat Poughkeepsie Journal -lehdelle.

Alkuperäisen Woodstockin 50. vuotisjuhlan kunniaksi pidettävien kolmipäiväisten festivaalien järjestelyissä on jo aikaisemmin ilmennyt ongelmia, sillä esimerkiksi lipunmyynti ei alkanut ennakkoon ilmoitettuna ajankohtana. Tapahumasta onkin pelätty etukäteen jopa seuraavaa Fyre-festivaalin kaltaista katastrofia.