Pahkasika ennusti Paavo Väyrysen vuoden 2024 presidenttiehdokkuuden jo 1994

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen pitkäaikaisimpiin poliitikoihin lukeutuva Paavo Väyrynen ilmoitti äskettäin olevansa valmis astumaan ehdolle vuoden 2024 presidentinvaaleissa. 74-vuotiaan Väyrysen ehdokkuus ei tullut todennäköisesti kovin monelle yllätyksenä, sillä hän on ollut ehdolla lukuisia kertoja aiemminkin.

Verkossa on levinnyt jo vuosien ajan kuvakaappauksia vuodelta 1994 julkaistusta Pahkasika-lehden pääkirjoituksesta, jossa Väyrysen vuoden 2024 presidentinvaalien ehdokkuus ennustetaan.

– Näemme hänet siis joka kuudes vuosi ehdokkaana. Paavo on nyt 47-vuotias, joten hän on kehissä ”riemunamme” vielä ainakin neljissä-viisissä presidentinvaaleissa, eli ainakin vuoteen 2018 saakka – kenties jopa vuoteen 2024 saakka, Pahkasika-lehden pääkirjoituksessa todettiin.

Kuva: Pahkasika 1994