Robin esiintyy Tammerfesteillä – aikataulut julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Tammerfestin pääareenan ohjelma-aikataulu on julkistettu. Samalla festari on saanut uuden esiintyjän, kun keskiviikkona 17. heinäkuuta lavalle nousee laulukielensä englanniksi muuttanut Robin. Ratinanniemessä nähdään myös Alma, Stereo ja Lukas Leon.

Pääareenan loppuviikon ohjelmassa lavalle nousee muhkea kattaus tähtiartisteja ja -yhtyeitä, kuten esimerkiksi Kaija Koo, Juha Tapio, Sanni, Lauri Tähkä, Vesala, Eppu Normaali, Popeda ja Apulanta. Ulkomainen vahvistus on ruotsalainen The Cardigans.

Kaupunkifestivaalina Tammerfestiin kuuluu olennaisena runsas klubiohjelmisto. Klubeja on tänä vuonna mukana toistakymmentä ja niissä nähdään laaja joukko viihteen tekijöitä, artisteja ja koomikoita. Virallisella jatkoklubilla Viihdemaailma Ilonassa esiintyvät Waldo’s People, Pandora ja Joku Paikallinen Bändi. Bar & Night Ilveksessä puolestaan esiintyy kotikaupungin rääväsuu Petri Nygård, suomipoptulkitsija Arttu Wiskari ja poptähti Jannika B. sekä ysäriä vinyyliltä soittavat DJ Jocka ja DJ Juissi.

Pakkahuoneen ja Klubin ohjelmistossa ovart muun muassa Ricky Tick Big Band & Julkinen Sana, Eläkeläiset ja Kalevauva.fi sekä Stam1na, Huora, Beast In Black ja Viikate.