Facebookiin deittailuominaisuus – viestejä salaiselle ihastukselle

Digi Lifestyle · Tim Isokivi

Facebookin on tiedetty jo jonkin aikaa haluavan haastaa Tinderin kaltaiset deittisovellukset. Nyt yhtiö on esitellyt F8-konferenssissaan kokeiluasteella olevaa ominaisuutta, joka tähtää juurikin tähän.

Secret Crush-ominaisuudessa yhteensä yhdeksän kaveriaan voi lisätä salaisten ihastusten listalle. Lisätyt käyttäjät saavat tämän jälkeen ilmoituksen, jonka mukaan joku on ihastunut heihin.

Mikäli käyttäjä lisää saman henkilön omalle salaisten ihastusten listalleen, tekee Facebook heistä parin samaan tapaan kuin Tinderissä. Mikäli ihastus on yksipuolista, säilyy sen osoittaneen henkilöllisyys piilossa.

The Verge -sivuston mukaan Secret Crush -ominaisuutta päästään käyttämään alkuun niissä maissa, joissa Facebook on jo ottanut käyttöön Dating-deittipalvelunsa. Näitä ovat esimerkiksi Kanada, Thaimaa, Meksiko ja Kolumbia.