Aeroflotin lentokone laskeutui ilmiliekeissä – videot leviävät verkossa

Ohhoh! · Stara.fi

Maailman medioissa on tänään uutisoitu laajasti tapauksesta, jossa Moskovan Sheremetjevon lentokentällä tapahtui vakava lento-onnettomuus. Murmanskiin matkalla ollut Suhoi Superjet -mallinen lentokone syttyi palamaan jo ilmassa, mikä on yleensä lähes varma tragedian merkki.

Kuin ihmeen kaupalla lentäjät onnistuivat kuitenkin laskeutumaan Moskovan kansainväliselle lentokentälle. Ihmishenkien menetykseltä ei kuitenkaan säästytty, sillä yli alustavien tietojen mukaan yli kymmenen ihmisen uskotaan menehtyneen turmassa.

Rajusti palava lentokone ehti olla pysähtyneenä jonkin aikaa ennen kuin sen evakuointi aloitettiin. Turman syyksi veikataan tällä hetkellä salamaniskua, mutta syytä ei ole vielä varmistettu. Tilanteesta kuvatut videot leviävät parhaillaan varsinkin sosiaalisessa mediassa. Monet videoita kommentoineet ovat ihmetelleet missä palokunta oli, jos tieto palavasta lentokoneesta oli tullut jo lennonjohdon tietoon.