Britney Spears seksikkäänä joogavideolla – pakkohoito viimein ohi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears kirjattiin huhtikuun alussa psykiatriseen hoitoon, mikä on aiheuttanut huolta hänen faniensa keskuudessa. Viime aikoina hänen tilansa on edistynyt huomattavasti, ja fanit ovat vaatineet poptähden päästä mistä pois pakkohoidosta.

View this post on Instagram

Yoga on the green 😜😌I really like it LIKE THAT !!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Nyt Britney on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, joka on tulkittu hyväksi merkiksi hänen paranemisensa suhteen. Videolla poptähti nähdään joogaamassa nurmikolla.

Ammattilainen apu tuli mitä ilmeisimmin tarpeeseen, sillä Spearsin vointia on nyt kuvattu huomattavasti paremmaksi kuin hoitojakson alkaessa. Ongelmia aiheuttaa kuitenkin Spearsin lääkitys, joka ei ole toiminut kunnolla ja aihuttanut enemmän haittaa kuin hyötyä. Lääkäreiden täytyy nyt selvittää, mikä olisi Spearsille toimiva uusi lääkeyhdistelmä.