Marika Fingerroos edelleen pysäyttävä povipommi

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan.

Parhaillaan koko Suomesa värjötellään vuodenaikaan nähden poikkeuksellisen kylmässä säässä, mutta viikon takaisissa kesäkeleissä Marika ehti nautiskella lämpimästä auringonpaisteesta asiaankuuluvasti bikineissä. Samalla hän ikuisti selfien, joka osoittaa entisen kohujulkkiksen olevan edelleen näyttävä povipommi.

View this post on Instagram

Today was great weather ☀️

A post shared by marika.fingerroos (@marika.fingerroos) on

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.