Himo yllätti pariskunnan – seksiä poliisiaseman edustalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalaiset sydänkäpyset ovat joutuneet kiperään tilanteeseen seksuaalisia haluja tyydyttäessään. Noin 45-vuotiaat Gary Hill ja Crystal Frances olivat äityneet seksuaaliseen kanssakäymiseen poliisiaseman edustalla. Ohikulkija teki parista ilmoituksen viranomaisille.

Floridan Key Westissä alkuillasta seksiä harrastanut pariskunta oli ensin nauttinut vodkaa. Sen jälkeen Hill oli sanonut kiihottuneensa, ja he ryhtyivät rakastelemaan jalkakäytävällä poliisitalon edustalla. Poliisi käveli aseman sisältä ulos tarkastamaan asiaa ohikulkijan tekemän ilmoituksen perusteella.

The Smoking Gun kertoo poliisin pidättäneen miehen. Pariskunnan toinen osapuoli toimitettiin sairaalaan vahvan päihtymystilan vuoksi. Tarina olisi saattanut päättyä onnellisemmin, jos lemmennhetkeä olisi toteutettu muualla kuin poliisiaseman edustalla. Nyt Hill odottaa oikeudenkäyntiä kaltereiden takana.

Poliisi