Takavuosien povipommi Katri Haapanen silikonirinnoista: ”Surullista”

Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Katri Haapanen tunnettiin aiemmin nimellä Katri Sorsa. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän yllätti monet ilmoittaessaan opiskelevansa Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi.

Näyttävänä povipommina julkisuuteen singahtanut Haapanen on saanut viime aikoina kritiikkiä, koska hän ei kannusta naisia hankkimaan silikonirintoja. Nyt hän kertoo oman näkemyksensä kohutusta asiasta.

– Kuulemani ja lukemani mukaan arvostelen naisia, jotka aikovat hankkia silikoni. Asia ei ole niin. Jokaisella meillä on oikeus omaan vartaloomme. Meillä on myös oikeus muokata sitä. Mielestäni on vain surullista elää maailmassa, missä nainen on valmis suureen leikkaukseen vain rintojen takia, Katri Haapanen kertoo.

https://www.instagram.com/p/BuBxa65n0Fl/

Haapanen lähti taannoin opiskelemaan suntioksi, koska hän halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Nyt hän kertoo kommentoivansa silikonirintoja vain omasta puolestaan ja omasta näkökulmastaan.

– Minulle rinnat mahdollistivat tietyt työkeikat, mutta sekään ei ole ikuista. Ne toivat itsetuntoa niin pitkään kunnes tajusin olleeni väärässä. En halunnut enää elää tietynlaista elämää.