Takavuosien povipommi Katri Haapanen silikonirinnoista: ”Surullista”

Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Katri Haapanen tunnettiin aiemmin nimellä Katri Sorsa. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän yllätti monet ilmoittaessaan opiskelevansa Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi.

Näyttävänä povipommina julkisuuteen singahtanut Haapanen on saanut viime aikoina kritiikkiä, koska hän ei kannusta naisia hankkimaan silikonirintoja. Nyt hän kertoo oman näkemyksensä kohutusta asiasta.

– Kuulemani ja lukemani mukaan arvostelen naisia, jotka aikovat hankkia silikoni. Asia ei ole niin. Jokaisella meillä on oikeus omaan vartaloomme. Meillä on myös oikeus muokata sitä. Mielestäni on vain surullista elää maailmassa, missä nainen on valmis suureen leikkaukseen vain rintojen takia, Katri Haapanen kertoo.

View this post on Instagram

Viihdealan epävarmasta lapsesta kasvoi uskovainen ja itsevarma nainen. Näiden kahden otsikon väliin on mahtunut kirjan verran tavaraa. #formercelebrity #realitytv #mystory #mypast #finnish #media #meandme #lifeisajourney #mychurch #sacristan #verger #sexton #godisfaithful #godithankyou #goodenergy #life Olette pistäneet minulle paljon kysymyksiä ja lupaan vastata niihin pian. Olen erittäin kiitollinen matkastani, joka avarsi mieltäni monin eri tavoin. Itselleni tämä nykyinen tie on hyvinkin tuttu jo lapsuudesta, mutta osalle teistä se voi olla hyvinkin yllättävä. Rohkaisen teitä kaikkia tutkimaan elämää, tekemään virheitä ja oppimaan. Loppujen lopuksi sehän on osa meidän tarkoitustamme täällä. Ihanaa iltaa jokaiselle ❤

A post shared by Katri Haapanen (@katrimarikahaapanen) on

Haapanen lähti taannoin opiskelemaan suntioksi, koska hän halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Nyt hän kertoo kommentoivansa silikonirintoja vain omasta puolestaan ja omasta näkökulmastaan.

– Minulle rinnat mahdollistivat tietyt työkeikat, mutta sekään ei ole ikuista. Ne toivat itsetuntoa niin pitkään kunnes tajusin olleeni väärässä. En halunnut enää elää tietynlaista elämää.