Teiniäidille potkut MTV-sarjasta – aviomies ampui perheen koiran

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan Teen Mom 2 -sarjasta tuttu Jenelle Evans on saanut lähtöpassit suositusta realitysarjasta. Sarjassa on seurattu 16-vuotiaana raskaaksi tulleiden teinivanhempien elämää. Jenelle Evans sai potkut aviomiehensä David Easonin ammuttua perheen koiran.

Kerroimme hiljattain, että David Eason oli jahdannut perheen Nugget-nimisen ranskanbulldoggin metsään, hakannut ja lopulta ampunut sen. Mies raivostui koiralle sen näykkästyä perheen kaksivuotiasta tytärtä. Poliisi on aloittanut rikostutkinnan eläinrääkkäysnimikkeellä.

RadarOnlinen mukaan tapahtumat ovat olleet liikaa suositulle MTV-televisiokanavan Teen Mom -sarjan tuotantoyhtiölle. Perhe poistetaan sarjasta, koska äkkipikainen ja aseita omistava mies koetaan aidosti vaaralliseksi kuvausryhmälle. Aiemmin Farrah Abraham on saanut potkut sarjasta aikuisviihdebisneksessä mukana olemisen vuoksi.

View this post on Instagram

Thanks for the visit from your @secretservice friends today @realdonaldtrump. I told them how much I like you except the fact you want to ban bump stocks and take guns away from people just because someone "red flagged" them. Then I told them to get the fuck out of my house and dont ever come pass my trespassing signs again. Like holy shit, I thought your people were all about border security. Well there is a border around my land that is protected from intruders by lethal force also, just like your house. Dont expect my gate to ever be open again. I hope and pray that nobody ever tries to trespass on my property as they will be met with fire and fury, the likes of which they have never seen before. #stayoffmyland #notrespassing #donttreadonme #posted #privateproperty

A post shared by David Eason (@easondavid88) on