Suomen Euroviisu esitettiin hotellin loungessa – upea versio tuoreella videolla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea Euroviisuissa parhaillaan Israelin Tel Avivissa edustava Ville ”Darude” Virtanen on tänään julkaissut videon, jossa hän, laulaja Sebastian Rejman ja muu viisutiimi esittävät Suomen edustuskappaleen hotellin loungessa.

Look Away -kappaleesta kuullaan tuoreella videolla versio, jossa on mukana myös todella tarttuva syntikkaosuus. Suomen kilpailukappaleeksi Euroviisuihin valittiin aiemmin tänä vuonna kolmesta ehdokkaasta Look Away, jonka ovat säveltäneet ja sanoittaneet Sebastian Rejman ja Darude. Viime päivinä viisudelegaatit ovat valmistautuneet esiintymään jopa sadan miljoonan katsojan viisulähetyksessä.

Stara julkaisi äskettäin kuvakoosteen ensimmäisistä harjoituksista. Ainakin niiden perusteella luvassa on näyttävä show. Mikäli Suomi selviytyy euroviisuissa finaaliin saakka, kilpaillaan se lauantaina 18. toukokuuta. Semifinaalit kisaillaan tiistaina 14. ja torstaina 16. toukokuuta.