Tältä se näyttää! Kuvakooste Suomen euroviisuesityksen harjoituksista

Euroviisut Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea edustavat tämän vuoden Euroviisuissa Israelin Tel Avivissa Ville ”Darude” Virtanen ja Sebastian Rejman, joiden kilpailukappaleeksi valittiin aiemmin tänä vuonna kolmesta ehdokkaasta Look Away. Kappaleen ovat säveltäneet ja sanoittaneet Sebastian Rejman ja Darude.

Nyt viisudelegaatiot ovat saapuneet Tel Aviviin, jossa ensimmäiset harjoitukset on saatu vietyä läpi.

Alla nähdään Staran muhkea kuvakooste Suomen esityksen ensimmäisistä harjoituksista, ja ainakin niiden perusteella luvassa on näyttävä show. Mikäli Suomi selviytyy euroviisuissa finaaliin saakka, kilpaillaan se lauantaina 18. toukokuuta. Semifinaalit kisaillaan tiistaina 14. ja torstaina 16. toukokuuta.

Kuva: Andres Putting
Kuva: Andres Putting
Kuva: Andres Putting
Kuva: Andres Putting
Kuva: Andres Putting
Kuva: Andres Putting
Kuva: Andres Putting
Kuva: Andres Putting
Kuva: Andres Putting
Kuva: Andres Putting
Kuva: Andres Putting
Kuva: Andres Putting
Kuva: Andres Putting
Kuva: Andres Putting
Kuva: Andres Putting