Ulkomaalainen varaskaksikko kiinni Helsinki-Vantaalla – laukuissa tuhansien eurojen arvosta merkkitavaraa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi on pidättänyt Helsinki-Vantaan lentoasemalla lentokentän myymälästä hajuvesipullon varastaneen miehen. Vartija oli huomannut näpistyksen, mikä oli tallentunut myös valvontakameroilla. Hajuvesipullo oli vain jäävuorenhuippu.

Poliisi otti epäillyn kiinni ja hänen matkatavaransa poistettiin Ranskaan matkalla olleen lentokoneen ruumasta. Miehellä oli yhteensä neljä matkalaukullista tavaraa. Laukuissa oli tuhansien eurojen arvosta uusia merkkivaatteita, kosmetiikkaa ja elektroniikkaa.

Poliisi huomasi, että tavaroista oli irroitettu hälyttimiä. Myös hajuvesivarkaan seurassa matkustaneen miehen laukut tutkittiin ja niistäkin löytyi runsaasti varastetuksi epäiltyä omaisuutta. Molemmat kahdeksankymmentäluvulla syntyneet ulkomaalaiset miehet otettiin kiinni.