Varkaat veivät kokonaisen Pepsi-automaatin – erikoinen rikos videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Varkaat iskevät toisinaan pankkiautomaatteihin, mutta nyt kohteena on ollut hieman toisenlainen automaatti. Yhdysvaltojen Washingtonin osavatliossa liikkeellä olleilla rikollisilla oli kaiketi kova jano.

Spokane Valleyssä sijaitsevan liikkeen valvontakameran videolla kaksi miestä puuhastelee Pepsi-automaatin äärellä. He nostavat yli 300 kiloa painavan laitteen lava-autonsa perälle ja ajavat pois.

Erikoisen tapauksesta tekee se, ettei varkaita vaikuttanut haittaavan edes vastapäätä rikospaikkaa sijaistseva poliisiasema. UPI-uutissivuston mukaan liikkeen omistaja epäilee samojen miesten yrittäneen varastaa automaattia jo edellisellä viikolla. Silloin he onnistuivat vain katkomaan sen johdon ja kaatamaan laitteen maahan.