Manageri julkaisi Cheekin kesäisen kuvan – mukana myös söpö kaveri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin räppäri Cheek jätti taannoin aktiiviuransa, joten mies tunnetaan nykyisin lähinnä Jare Tiihosena. Sosiaalisessa mediassa enää vain harvakseen nähtävä suosikkiräppäri nähdään kuitenkin nyt Cheekin manageri Carla Ahoniuksen julkaisemassa kesäisessä kuvapäivityksessä.

View this post on Instagram

Paljon onnea maailman hienoin #otusofficial 🥳 Susta on kasvanut hieno jeppe! 💕 #tb #kesä2017

A post shared by мαηαgє мє σу (@carlaahonius) on

Kuvalla ei ole niinkään tarkoitus esitellä suosikkiräppäriä, vaan hänen rakasta koirakaveriaan Otusta, joka vietti ilmeisesti syntymäpäiväänsä. Kuvassa räppäri nähdään poseeraamassa vehreässä puutarhassa lemmikkikoira sylissään. Fanit innostuivat kuvasta ja kommenttiosio täyttyi pian sydämistä ja onnitteluista.