Suomalaisen alkoholijäätelön suosio kasvaa – kesämyyntiin tuplasti vahvempi herkku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet jo vuosien ajan ulkomailla myytävistä alkoholia sisältävistä jäätelöistä, ja taannoin myös suomalainen yritys astui kasvaville markkinoille. Bad Santa -yritys valmistaa liköörijäätelöitä, joiden alkoholipitoisuus on tuotteen riippuen 3,8 – 4,2 prosenttia.

Tällä hetkellä yrityksen alkoholijäätelöiden makuina ovat Vallato-päärynä, Honey Rum, Laku Salmari ja Whisky Coffee. Jäätelöitä myydään kahden desilitran pikarissa ja peräti viiden litran Party Pack -pakkauksessa. Tänään Turkulainen-lehti uutisoi, että valikoimiin on tulossa kesäksi peräti kahdeksanprosenttinen liköörijäätelö.

– Bad Santa -nimi kuvaa leikkimielisesti joulupukin vapaa-ajan alter egoa, joka on kehittänyt tuotteen Bad Santa Liquer Ice. Hyvä ja kiltti joulupukki, joka vie lahjoja kaikille maailman lapsille, tarvitsee myös omaa aikaa ja silloin hän rentoutuu nauttimaan Bad Santa -liköörijäätelöä, yritys kertoo nimestään.

Suomessa Bad Santan liköörijäätelöä on myynnissä 70 K-ryhmän kaupassa. Toimintansa ensimmäisen vuoden aikana suomalainen alkoholijäätelö valloitti suomalaisten ja virolaisten makuhermot, ja nyt jäätelön myynti on alkanut Saksassa noin 45 kaupassa.