Kim Kardashian ja Kanye West synnytysosastolla – neljäs lapsi syntyy pian!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispariskunta Kim Kardashianin ja Kanye Westin sijaissynnyttäjä on parhaillaan synnyttämässä poikavauvaa maailmaan. Lapsi on pariskunnan neljäs. Kourtney Kardashian paljasti asian Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa.

Kim Kardashian myönsi tämän vuoden tammikuussa, että hänen perheensä lisääntyy tänä vuonna jälleen yhdellä henkilöllä. Kardashian-Westit ovat käyttäneet jälleen sijaissynnyttäjää, koska raskaus voisi olla hengenvaarallinen Kim Kardashianille. Heillä on jo entuudestaan kolme lasta, viisivuotias North, kolmevuotias Saint ja 1,5-vuotias Chicago.

Ellen DeGeneres kysyi keskusteluohjelmaansa suuren lapsikatraan kanssa vieraaksi saapuneelta Kourtney Kardashianilta, missä Kim Kardashian oli. Kourtney vastasi, että hänen mukana ollut äitinsä Kris Jenner ei edes ollut tietoinen asiasta, mutta Kim ja Kanye olivat synnytyssairaalassa, Daily Mail uutisoi.