Koiran raiskaamalla tappanut karkoitetaan Yhdysvalloista

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen maahamuuttovirasto on päättänyt karkottaa Oregonissa naisystävänsä pienen seurakoiran raiskaamalla tappaneen miehen. Mies on virallisesti Meksikon kansalainen.

Kihlattunsa lhasa aspo -rotuisen koiran raiskannut 52-vuotias Fidel Lopez joutuu palaamaan kotimaahansa. Hän sai pienen koiran raiskaamisesta 60 päivän vankeustuomion. Mies karkoitetaan välittömästi, koska hän on jo suorittanut rangaistuksensa, eikä hänellä ole pysyvää oleskelulupaa Yhdysvalloissa, New York Daily News uutisoi.

Hänen naisystävänsä löysi verta vuotaneen ja uikuttaneen koiran sohvan alta viime vuoden marraskuussa. Koira jouduttiin lopettamaan eläinlääkärillä vakavien sisäisten vammojen vuoksi. Fidel Lopez myönsi kiihottuvansa eläinseksistä.