Räppäri Offset yritettiin murhata – pelastui täpärästi tulitukselta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Cardi B:n aviomies ja heidän yhteisen tyttären isä hiphoptähti Offset yritettiin äsken ampua Crossover Entertainment Group -levytysstudion edustalla. Offset pakeni tapahtumapaikalta ennen viranomaisten saapumista.

Offset, Kiari Kendrell Cephus, oli atlantalaisella studiolla työskentelemässä. Mies oli piipahtanut rakennuksen ulkopuolella, kun ohiajaneesta autosta ammuttiin useita luoteja häntä kohti. Luodit vahingoittivat rakennusta ja ajoneuvoja. Tiedossa ei ole, osuivatko luodit ihmisiin, mutta viranomaisille oli ilmoitettu yhdestä jalkavammasta. Tapahtumapaikalta ei kuitenkaan tavoitettu haavoittuneita, eikä myöskään kohteena ollutta Offsetia.

Poliisiviranomaiset tutkivat ammuskeluvälikohtausta ja uskovat, että Offset oli varsinaisena kohteena. Migos-tähti ja hänen räppärivaimonsa Cardi B ovat 10 kuukautta vanhan tytön vanhempia. Luodit ammuttiin ohiajaneen auton matkustajan toimesta, TMZ raportoi.

View this post on Instagram

MAN IN THE MIROR NOT PERFECT BUT SEXY CHOCOLATE LOL 😂

A post shared by OFFSET (@offsetyrn) on